Därför väljer du Orama

När du väljer Orama för din bostad gör du ett säkert val. Orama skiljer sig från konkurrenterna på flera detaljer och egenskaper. Här följer några av Oramas omedelbara fördelar:

Underhållsfria fönster
Orama är särskilt uppskattade för sin motståndskraft mot tidens tand utan att behöva någon större insats av underhåll. Det kan varken ruttna eller rosta.

Genomtänkt konstruktion
Orama fönstret har original H-beslag från Spilka Industri i Norge, som ger den geniala glidhängda konstruktionen med allt vad det innebär av kvalitet och praktiska fördelar.

Skräddarsydda produkter
Orama fönstret kan lätt anpassas efter udda mått och söker du ett fönster med spröjs går det också bra, mellan glasen i rutan eller utanpå fönstret. Glasdelande mittstycke kan du också få valfritt placerat i bågen.

Energieffektiva fönster
Orama erbjuder energieffektiva fönstret med energieffektiva rutor som standard.
Det ger fönstret ett så lågt U-värde från 1,2 i hela konstruktionen vilket betyder att det spar upp till 30 % mer energi än vanligt 3-glas isolerruta och 60-70% mer om du jämför med 2-glas.

Smarta detaljer
För att underlätta monteringen av fönstret har Orama fönstret förmonterade karmskruvar, samt medföljande monteringsanvisning. Det är också förberett för smyglist på ett sätt som gör monteringen enklare och det blir dessutom både snyggare och tätare.

Komplett fönsterprogram
Orama erbjuder ett komplett fönsterprogram. Förutom fönsterutbudet erbjuder Orama också fasta karmar, fönsterdörrar och ett stort antal kombinationsmöjligheter.

Miljövänliga produkter
Orama fönstret är tillverkat av material som är återvinningsbara.Per-Åke Lundqvist

Kontaktperson

Per-Åke Lundqvist
per-ake.lundqvist@allbygg.se
Telefon: 0512-42830
Mobil: 0703-384048

Kontakta oss

Besöksadress:
Solbacken 2, 53460 Vedum Karta
Postadress:
Solbacken 2, 53460 Vedum

Telefon: 0512-42830
Fax:

kortet


Allbygg Vedum AB / Telefon: 0512-42830 / / Webbplats från  onesys